Ochutené stabilizátory rastlinnej smotany s prídavkom pravého sušeného ovocia, jogurtu, čokolády, podľa typu, príprava za studena, dodá Vašej šľahačke alebo rastlinnému krému stabilitu, vzdušnú a pórovitú štruktúru, výrobky sa budú dať pekne krájať, vhodné na mrazenie, predlžuje trvanlivosť šľahačkových výrobkov až na 3 dni.
Zloženie:
cukor,sušené plnotučné mlieko,želatína,sušené mascarpone: (syr,odstredené mlieko,mliečne bielkoviny,emulgačné(taviace) soli E339 ), modifikovaný škrob E1414 , glukózový sirup,aróma.soľ,maslo,farbivo E 150a, E160a
Príprava:
Zeesan zmiešajte s vlažnou vodou.
Túto zmes zamiešajte do polovyšľahanej rastlinnej alebo živočíšnej smotany a podľa potreby došľahajte do požadovanej tuhšej konzistencie. Výrobky pred krájaním nechajte aspoň 1 hod. stabilizovať v chladničke.