Zeesan čoko 500g
Zmes na prípravu náplne pre cukrárske výrobky. Ochutený stabilizátor rastlinnej šľahačky s prídavkom pravého sušeného ovocia, jogurtu, čokolády. Príprava za studena. Dodá vašej šľahačke alebo rastlinnému krému stabilitu, vzdušnú a pórovitú štruktúru. Výrobky sa dajú pekne krájať , sú vhodné na mrazenie. Predlžuje trvanlivosť výrobkov až na 3 dni.
Balenie: 500g
Zloženie: cukor, odtučnený kakaový prášok, želatína, karamelový cukor, aróma, soľ
Výživové hodnoty na 100g:
Energia: 1588kj/380kcal
Tuky (z toho nasýtené MK): 2,8g (1,9g)
Sacharidy (z toho cukry): 72,4g (70g)
Bielkoviny: 13,4g
Vláknina: 7,1g
Soľ: 247mg
Návod na použitie:
500g zeesan čoko, 625g vlažná voda, 2500g polovyšľahaná rastlinná / živočíšna smotana alebo Bianca topping
Zmiešajte zeesan a vlažnú vodu. Túto zmes dobre premiešajte s polovyšľahanou smotanou a došľahajte do požadovanej konzistencie. Hotové výrobky dajte na 1 hodinu stabilizovať do chladničky.
Skladujte v suchu a chlade do 25°C.
Výrobca: Zeelandia, Holandsko
Minimálna trvanlivosť 12 mesiacov od dátumy výroby